“Този човек бе един от първите, които предприе този труден поход срещу монополите, срещу лъжливите политици, срещу несгодите на българина. Докато ние си стояхме на топло в телевизионните студиа, той успя да свали един лъжлив премиер, едно лъжливо правителство.“ С тези думи Росен Петров покани зам. председателя на „България без цензура“ Ангел Славчев на сцената на народно читалище „Заря“ в град Хасково.

„Аз няма да ви говоря за Европейския съюз. Съжалявам! Аз ще ви говоря за България.“ бяха думите на Ангел Славчев, с които даде начало на речта си пред хасковлии и хора от областта дошли да се припознаят в идеите на партия „България без цензура“.

Той посвети словото си на частните съдебни изпълнители и банките, като ги сравни с пиявици, „които източват кръвчицата на всеки втори българин“. Славчев представи проект за промяна закона за ЧСИ-тата и Граждански процесуален кодекс, който да бъде внесен от независимите депутати в парламента.

„На 25 май ще дадем началото на края на ЧСИ-тата – тези изедници!“ Славчев обеща на хората, че срещу тяхната подкрепа на 25 май те ще получат спокойствието на европейските граждани и че ще сложи край на произвола на банките. „С нам и Бог! Да живее България!„ завърши зам. председателят.

email
Close

Get Widget