Ангел Славчев:Искам да ви призова да давате личен пример със своите действия!

Ангел Славчев: „Искам да ви призова да давате личен пример със своите действия!“

Младежи от цялата страна се събраха в столичната зала „Универсиада“ за учредяването на младежката структура на „България без цензура“. По време на учредителното събрание на младежката организация бе определено и нейното ръководство. То е временно и има за цел само да изгради общинските и областните структури до насрочването на първия конгрес на младежите през месец октомври тази година.

„Искам да ви призова да давате личен пример със своите действия и да се борите, защото от младите хора зависи бъдещето на държавата“ подчерта заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев. „На нас ни предстои много работа и нови протести, защото ние трябва да бутнем това престъпно правителство“, каза той.

„Гордея се, че успяхме да се обединим и не трябва да забравяме историята и заръката на хан Кубрат към синовете му, а именно да бъдат обединени, тъй като самостоятелно и по единици са уязвими и слаби. Имаме една основна цел – никога да не се разделяме!“ заключи Славчев.

Чрез гласуване начело на младежите застана Никола Митев. Той поема председателството на младежката организация на „България без цензура“. Делегатите определиха за заместник председатели Десислава Балабанова, Божидар Богданов, Антон Герин, Богдан Николов, Косьо Иванов. За главни секретари делегатите определиха Боряна Павлова и Теодора Стоянова.

 

email
Close

Get Widget