Ангел Славчев:Чувстваме наш дълг да допринесем за това тази държава да стъпи на крака!

С деца в народни носии, питка с мед и препълнена зала жителите на Горна Малина посрещнаха представителите на политическа партия „България без цензура“ Ангел Славчев, Росен Петров и Светлин Танчев.

Концерта в читалище „Васил Левски“ беше завършващ в политическата кампания за Евроизбори 2014 на „България без цензура“. Танцовите състави „Улянци“ от Елин Пелин и „Капаклия“ от Петково и народната певица Таня Паскалева създадоха неповторимо настроение в залата и припомниха на всички, колко прекрасен фолклор има България.

Няма да ви свалям звезди, а ще ви кажа реалните неща, за които ще се борим.“ заяви заместник председателят на ББЦ Ангел Славчев пред жителите на Горна Малина и гостите от съседните населени места. „Ние от „България без цензура“ имаме личния ангажимент да върнем достойнството на хората, всеки да взима заплата, с която да може да живее добре, а пенсионерите да получават нормална пенсия, а не като сега да живеят с по 130 лева на месец. Ангел Славчев увери хората, че това са реално постижими цели . „Със спирането на кражбите ще бъдат осигурени парите за безплатните лекарства за децата и пенсионерите, безплатното образование и лечението на хора с тежки заболявания.“ допълни той.

„Ние знаем каква отговорност поемаме, обещавайки тези неща на хора, които са на ръба и вече нямат много какво да губят. Чувстваме наш дълг да допринесем за това тази държава да стъпи на крака, да върнем роднините си от чужбина, да вдигнем икономическия ръст в страната и да спрем кражбите“, подчерта Славчев.

Възрастна жена от публиката, която поиска думата сподели „Обичам децата си, обичам държавата си, обичам да живея, но децата ми избягаха в чужбина преди няколко години, държавата ми нехае за мен, а животът стана труден, да не кажа невъзможен.“ Тя допълни, че още й се налага да работи, за да се изхранва, въпреки че е на 75 години. „Не заслужавам ли достойни старини и време, което да посветя на мечтите си след като 40 години посветих на работа за държавата?“

„Аз ще се доверя на вас млади хора и вярвам, че под вашето ръководство ще дойде ново време, светло време.“ завърши тя, обръщайки се към Ангел Славчев, Росен Петров и Светлин Танчев.

По-рано кандидатите за евродепутати посетиха град Елин Пелин, в който живее Ангел Славчев. По време на срещата с жителите на града Славчев определи европейските избори като голям тест за коалицията на „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. “ Всички социологически агенции показват, че идва нова сила, която ще промени политическата система и ще махне крадците. Ние сме единствените, които имат смелостта да се изправят срещу тази система.“ заяви той. „Следващият голям тест ще са предсрочните парламентарни  избори“ категоричен беше Ангел Славчев. В заключение Славчев призова симпатизантите от Елин Пелин да гласуват за хора, които не са били в политиката, не са крали и наистина искат да направят нещо за Родината си.

email
Close

Get Widget