Ангел Славчев: „България без цензура“ ще съживи спортната култура в България!

Ангел Славчев: „България без цензура“ ще съживи спортната култура в България!

Днес в град Елин Пелин се проведе поредната спортна инициатива на политическа партия „България без цензура“ организирана от общинския председател на ББЦ за Елин Пелин Александър Антонов. Във футболния турнир взеха участие осем отбора от Равно поле, Априлово, Мусачево, Петково, Горна Малина, Елин Пелин и отбора на Вила „Марк“. Мероприятието беше уважено от заместник председателя на „България без цензура“ Ангел Славчев.

Той сподели, че всички тези спортни инициативи са само едно начало във възраждането на спортната култура в България и че „България без цензура“ ще отдели много енергия и ресурс за съживяването на спорта и създаването на нови шампиони, които да радват българския народ с успехите си.

Победител във футболния турнир стана отборът на Горна Малина, а на второ и трето място се класираха Равно поле и Мусачево. За челната тройка бяха предвидени купи на „България без цензура“ и парични награди спрямо заетата позиция в класирането. Имаше награди в категориите „най-добър вратар“, „най-полезен състезател“ и „гол-майстор на турнира“, а момчетата си пожелаха повече такива инициативи и заявиха гласа си за “ България без цензура“ на 25 май.

email
Close

Get Widget