Ангел Славчев: България отново ще създава шампиони!

Днес на 11 май в град Ветово, Русенска област се проведе турнир по народни борби, организиран от структурите на политическа партия „България без цензура“. На градския стадион сила премериха над 30 участника в категории – деца, момчета, младежи, кадети и мъже. Мероприятието се радваше на голям интерес в общината и над 1000 души дойдоха да погледат момчетата на едни от най-силните школи по борба в България.

Посланието  към жителите на град Ветово и гостите от съседните населени места бе предадено от заместник председателя  на „България без цензура“ Ангел Славчев. Той награди финалистите в силовото състезание и призова хората да не се колебаят за избора си на 25 май. „Кажете ми коя друга политическа партия освен „България без цензура“ подкрепя толкова силно спорта! В програмата ни за развитие спортът заема важна позиция  и ние ще положим основите за раждането на нови, бъдещи шампиони.“ заяви категорично Ангел Славчев.

Славчев поздрави и награди и Светослав Петров, който само преди дни взе бронзов медал на Европейското първенство по борба в категория кадети. Победитялят в при мъжете получи коч, който хората нарекоха Бойко Борисов. Те шеговито подхвърляха , че на коча Бойко ще му хвръкне главата и, че същото трябва да сполети лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Много хора от турски произход населяващи града и района поздравиха зам. председателят  и споделиха разочарованието си от политиката която води ДПС и зявиха подкрепата си за ББЦ . Ангел Славчев ги приветства за избора им и ги увери в успеха на партията на 25 май.

email
Close

Get Widget