Ангел Славчев: В политиката няма спортсменство, а това прави борбата ни много трудна!

Поредната спортна инициатива, организирана от структурите на политическа партия „България без цензура“, се състоя днес в град Русе. На стадион „Аристон“ се проведе турнир по футбол – част от предизборната кампания на ББЦ за Европейските избори. В турнира взеха участие 14 отбора, а финалният мач се реши с дузпи. Над хиляда души дойдоха да подкрепят любимите си отбори и да изкажат подкрепата си за „България без цензура“.

Спортното мероприятие беше уважено от заместник-председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев. Той награди победителите и изказа своята гордост, че е част от партия, която интензивно подкрепя спорта. „Приятели, видях как давате всичко от себе си в борбата с противниковия отбор. Ние правим същото всеки ден, но борбата ни е трудна, защото в политиката няма спортсменство. Ние искаме да върнем спорта на онова ниво, което беше преди 25 години, но за тази цел ни трябва вашата подкрепа на 25 май.“ каза още Славчев.

Победител във футболния турнира стана отбора на „Фибран“, а второ и трето място заеха отборите на „Парк дизайн“ и „Стефани стил“. Те получиха парична награда според заетото място в класирането и символични купи, които да им напомнят за успеха. Наградите бяха връчени лично от Ангел Славчев.

email
Close

Get Widget