Ангел Славчев в Сливен: България ще се оправи, когато всеки влизащ в политиката се закълне, че ще се грижи за държавата и гражданите

„Нещата у нас ще се оправят, когато вски, който влезе в политиката, се закълне, че ще се грижи за държавата и гражданите и опази съвестта си чиста“, заяви по време на общинско учредително събрание в Сливен заместник-председателят на ПП „България без цензура“ Ангел Славчев. „Казваме на хората, че ще има държава, която да се грижи за тях. Затова партиите от статуквото ги е страх“, категоричен е Славчев.

Заедно с лидера на партията Николай Бареков и заместникът Росен Петров, той присъства в града на стоте войводи, където местната партийна структура избра своето ръководство. За неин председател бе избран д-р Иван Данчев – стоматолог, управител на фирма за производство на енергийни и възобновяеми източници. С мнозинство за негов заместник присъстващите гласуваха доверието си на Женя Колева – председател на Сдружение „Граждански контрол“ – Сливен. Антон Цонков, магистър по телекомуникации, и Антон Стефанов, управител на фирма за вентилационни и отоплителни системи, са другите двама заместници на общинската структура на партията. За секретар на партията в Сливен местните делегати гласуваха д-р Диана Георгиева – общопрактикуващ лекар, специалист по здравен мениджмънт.

Часове преди събранието в Сливен, заедно с останалите членове на ръководството на партията, Ангел Славчев присъства на тържественото откриване на новия офис в Стара Загора, намиращ се на бул.“Цар Симеон Велики“ 168А. Старият офис на „България без цензура“ там беше изпепелен до основи от пожар на 5-ти януари. По случая има образувано досъдебно производство, тъй като има данни за умишлен палеж.

email
Close

Get Widget