Ангел Славчев заведе сина си на паметника на Незнайния воин

Заместник-председателят на партия „България без цензура“ Ангел Славчев заедно със сина си поднесе цветя на паметника на Незнайния воин по случай 3 март. Славчев използва националния празник, за да преподаде първия урок по история на сина си и да го научи да се гордее с България и нейните знайни и незнайни воини.

В честванията по случай 3 март в страната се включиха и други членове и симпатизанти на „България без цензура“. Ген. Димитър Цветков и представители на партията, сред които Юри Величков, Христо Алексиев – зам. председател на община Родопи, Атанас Николов – председател на ББЦ в Сопот, Лиляна Йотова – зам.-председател на ББЦ – Сопот, поднесоха цветя на паметника на Иван Вазов в Сопот, както и на паметниците на братята му ген. Владимир Вазов и ген. Георги Вазов.

„България без цензура“ в Сливен също почете паметта на героите, паднали за освобождението на България от турско робство с поднасяне на венец на паметника на „Хаджи Димитър“.
„Днес сме тук, обединени от една кауза, от едно име – България. България сега има нужда от обединението на усилията на всички нейни граждани и аз вярвам, че само така ще можем да спрем беззаконието и политическата олигархия, която безнаказано 24 години ни разделя на различни политически цветове, за да може да разиграва своите сценарии в лична изгода“, заяви председателят на ПП „България без цензура“ в Сливен д-р Иван Данчев, след поднасянето на венец на паметника на Хаджи Димитър от името на общинската организация. Местното ръководство, членове и симпатизанти се включиха в тържествената церемония по издигане на националния флаг на централния сливенски площад.

Ръководството на „България без цензура“ и в Перник поднесе венец пред паметника на Васил Левски в града по повод Националния празник на страната – 3-ти март.

Източник: barekov.com

email
Close

Get Widget