Ангел Славчев: Зашлевихме звучен шамар на политическото статукво в България!

След като налице са последните резултати от избора на българските граждани за това кой да ги представлява в Европейския парламента  в следващите пет години, смело мога за кажа, че зашлевихме звучен шамар на политическото статукво в България. Голяма част от българските граждани ясно заявиха своята готовност за промяна и дадоха доверието си на една млада партия като нашата.

Горд съм, че успяхме да върнем нещо отдавна изгубено в хората, а именно тяхната вяра и надежда. В нас няма умора от политическото съревнование за Евроизборите и съм готов за следващите битки. Предстоят ни много битки от тук нататък – с монопилите, с частните енергийни дружества, с банките и частните съдебни изпълнители, но се чувстваме напълно готови за тях. Погледите са вперени в нас и нямаме право на грешки!

Политическата обстановка е променена след евровота на 25 май и с това трябва да се съобразят всички партии, които претендират да са част политическия живот в България.

Предсрочните парламентарни избори са наложителни и  „България без цензура“ и коалиционните ни партньори заставаме твърдо зад искането за оставка на правителството на Пламен Орешарски.

 

email
Close

Get Widget