Ангел Славчев: За мен коалицията между ДПС и ГЕРБ вече в факт!

Ангел Славчев: За мен коалицията между ДПС и ГЕРБ вече в факт!

„За мен коалицията между ДПС и ГЕРБ вече е факт.“ отговори заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев на въпроса на девинчани дали наистина се задава подобен абсурден съюз.

Гражданите на Девин приветстваха топло Ангел Славчев като свой съмишленик в нелеката им борба за запазването на градската болница. Припомняме, че девинската болница беше затворена повече от 3 години и над 30 000 души от Девин и съседните населени места пътуваха до Смолян за консултация с лекар. С подкрепата на Славчев и множество протести на будни граждани битката беше спечелена и лечебното заведение отвори врати.

Пред девинчани Славчев заяви, че няма да става евродепутат, защото мястото му е там, където е болката на неговия народ, а именно в България. Той беше категоричен, че въпреки резултата на 25 май няма да се откаже да се бори за своите убеждения и цели. “ Искам място и светло бъдеще за децата си в тук, в България! Знам, че това е постижимо, защото съм свидетел, че обединен народът прави чудеса!“

Ангел Славчев определи политическа партия „България без цензура“ като обединителна на хора с много пъстри политически виждания и пристрастия като допълни, че именно това я превръща в алтернативата на досегашния политически модел, където всички се делят на сини и червени, българи и турци, русофили и русофоби. “ Делението на леви и десни не ни доведе до нищо добро вече 25 години.  Нужно ни е обединение и пътят към него е бюлетина номер 28 на 25 май.“ заяви Ангел Славчев.

email
Close

Get Widget