Ангел Славчев: Липсата на дълг към родината ни доведе до тук!

Днес на 6 май в град София се състоя среща на генералитета на „България без цензура“ и политическите лидери на партията и коалиционните и партньори. На срещата заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев поднесе своите уважение и поздрави към всички български генерали, полковници, офицери и редови войници на Република България.

Навръх празника на храбростта Славчев бе категоричен ,че с идването на власт на „България без цензура“  ще бъде върната и редовната военна служба в България. Типично в негов стил  в компанията на над 100 военни зам. председателят пое ангажимент да бъде първият, който ще се запише в армията на 3 месечно военно обучение, като по този начин ще даде своя личен пример към българските младежи. Смелото му изказване събуди всеобщо одобрение сред гостите на тържествения обяд.

„Едва сега на 32 години, създал семейство и три прекрасни деца, осъзнавам каква загуба е да не си минал през военна служба. Всеки млад мъж трябва да премине през това съзряване и да поеме своя дълг към страната си. Липсата на чувство за дълг към Родината ни доведе до тук.“ добави още Ангел Славчев . „С нами Бог и да живее България“ завърши той.

email
Close

Get Widget