Ангел Славчев: Народното събрание е място за смели патриоти борещи се за благоденствието на българските граждани. Там е нашето място!

Ангел Славчев: Народното събрание е място за смели патриоти борещи се за благоденствието на българските граждани. Там е нашето място!

Сред одобрителните възгласи на хората и разветите знамена на четирите партии в коалицията на „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден се проведе спектакълът на Нешка Робева „Площадът“. Сцената пред храм-паметника „Александър Невски“ стана трибуна за политическите идеи на младата коалиция и събра хиляди симпатизанти от София и страната, дошли да засвидетелстват подкрепата си.

„Боли ме, че в парламента още се разхождат и сквернят институцията, онези хора , които неуморно ни крадат и лъжат вече цели 25 години.“ заяви заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев пред хилядната публика. „Преди една година ние пак бяхме на този площад, но не успяхме да се отървем от наглеците докрай.“ каза той.

„Но сега имам новина за всички тях! Ситуацията е друга – вече имаме партия, много сме, силни сме и ще бъдем непреклонни“ допълни Славчев. „Когато миналият февруари излязохме на улицата, за да се борим с енергетиката, банките и частните съдебни изпълнители, Николай Бареков обърна камерите към нас и ни даде трибуна. Настъпи едно обединение, което към днешна дата ни превръща в една силна партия, готова да води политики и да се бори за интересите на България.“ заяви Ангел Славчев.

„На 25 май имаме една много важна задача, а именно да покажем на партиите на статуквото, че нямат повече място в българската политика. Време да се върне стойността на институцията Народно събрание, да се махнат барикадите и там да бъде място за истинските патриоти, за смелите и достойни хора, които имат за цел единствено благоденствието на българския народ.“ заяви Славчев.  „Там е нашето място!“ увери столичани той и ги призова да дадат всичко от себе си, за да има победа. „Краят на статуквото ще бъде сложен с бюлетина номер 28“, отсече Ангел Славчев.

email
Close

Get Widget