Ангел Славчев: На 25 май заедно ще си върнем държавата!

Ангел Славчев: На 25 май заедно ще си върнем държавата! 

Днес Домът на културата в град Русе посрещна стотици хора, дошли да чуят  на лидерите на  „България без цензура“ и коалиционните партьори ВМРО, ЗНС и :“Гергьовден“, но и да се насладят на спектакъла на Нешка Робева „Площадът“.

„Време е да си върнем държавата!„ Това заяви заместник председателят на политическа партия „България без цензура“ Ангел Славчев пред препълнената зала „Филхармония“ в  Русе. “Нашата партия ще върне надеждата на младите хора и достойнството на възрастните и ще накаже тези, които им ги отнемаха 25 години“ – категоричен беше Ангел Славчев.

Заместник председателят обеща, че когато „България без цензура“ и коалиционните й партньори застъпят на власт ще има и  АЕЦ Козлодуй и Белене и Северен и Южен поток. Одобрителните възгласи изпълниха залата и викове „ПОБЕДА“ се разнасяха навсякъде.

“Това са средства, които ще съживят икономиката на България и вече никой политик няма да има оправдание, че държавата няма пари за лечението на болни деца и за повишаване стандарта на живот и пенсиите на възрастните хора.“ добави още Ангел Славчев. „С бюлетина номер 28 заедно ще си върнем държавата“ завърши той.

email
Close

Get Widget