Ангел Славчев: Не говорим празни приказки и ще ви го докажем с всяко едно последващо наше действие!

Днес на Спасовден в село Студена – община Перник, се проведе ежегодния събор на селото. Празникът на Студена уважи заместник председателят на политическа партия „България без цензура“ Ангел Славчев. Той беше посрещнат с народна музика и осветен курбан от жителите на селото и кмета – Красимир Христов. Хората не пропуснаха да се запознаят и здрависат със заместник председателя и да го поздравят за добрия успех, който постигна „България без цензура“ на изборите за представители в Европейският парламент, които се проведоха на 25 май.

„Предсрочни парламентарни избори и поставянето на конкретни цели по пътя за развитието на България са нашите следващи стъпки в политиката.“ каза Ангел Славчев пред хората. Ново правителство и „България без цензура“ във властта си пожелаха и жителите на село Студена. Хората споделиха,че липсата на работа и затварянето на основното училище „Васил Левски“ в селото през 2012г. е принудило много млади семейства да се изселят и че за това трябва да се потърси решение.

Кметът Красимир Христов заяви, че е привърженик на младата коалиция на „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ и че е нетърпелив да ги види в парламента, защото вярва и подкрепя идеите им. „Да се помогне на тази държава трябва да е едничка цел на политиците ни, но като че ли само вие гоните тази цел.“ добави още Христов. „Не само искаме да помогнем на държавата, а и ще го направим. Ние не говорим празни приказки и ще ви го докажем с всяко едно последващо наше действие.“  заяви в отговор Ангел Славчев.

email
Close

Get Widget