Ангел Славчев: Ние от „България без цензура“ казваме не, на етническата омраза, която насажда ДПС!

Ангел Славчев: Ние от „България без цензура“ казваме НЕ, на етническата омраза, която насажда ДПС!

„Не знам как да започна да ви говоря за политика, когато едни хора превърнаха тази дума в нещо гнусно и мръсно. Същите тези хора днес надничат от плакатите на различни партии и отново търсят вашата подкрепа. Те дори не осъзнават, че кредитът ви на доверие отдавна е изчерпан.“ сподели възмущението си пред жителите на Котел заместник председателят на политическа партия „България без цензура“ Ангел Славчев.

Днес той посети град Котел, където се срещна с гражданите и обсъди политическите стъпки, които трябва да предприеме партията за подобряване начина на живот на българските граждани. Славчев заяви пред събралото се множество, че вече има алтернатива в политическия живот и тя се нарича „България без цензура“. Той беше категоричен че „България без цензура“ трябва да промени политическата карта в България и да изтрие партия ДПС от нея.“Искам да ме разберете много правилно. Проблемът ми с ДПС произхожда не от това, че са турска партия, а от етническата омраза, която насаждат в обществото.“

След разходката из центъра на Котел Ангел Славчев и кандидатките за европейския парламент Мая Методиева и Калина Крумова посетиха  и ромската махала, за да чуят проблемите на тамошното общество. Мая Методиева, която също е с ромски произход, каза, че борбата и с дискриминацията към ромите ще е много сериозна, когато има възможност да прокарва политики. „Ние сме партия на българските граждани независимо дали са с турски арменски или ромски произход“, заяви Ангел Славчев. На вас специално мога да обещая, че когато „България без цензура“ дойде на власт, ромите ще имат както своите права, така и своите задължения.“ категоричен беше той. Ромите бяха много горди, че имат представителка в евролистата на ББЦ и заявиха своя категоричен глас с бюлетина номер 28 на 25 май.

 

email
Close

Get Widget