Ангел Славчев плака на раздяла с TV7

Със сълзи на очи се раздели Ангел Славчев с предаването си „Граждански контрол“ по TV7. Той напусна телевизията, за да поеме поста на заместник председател на „България без цензура“. Славчев предпочете да се откаже от заеманата позиция в предаването с цел запазване на неговия социален характер.В последната си поява в студиото на предаването в ролята на водещ вчера, Ангел Славчев представи своя наследник Ива Георгиева. Разплакан, той благодари на телевизията, че му е дала трибуна да защитава българите пред институциите, монополите, банките и местните управници.

Ива Георгиева работи по социалния проект още от неговото начало. Част е от екипа на предаването и познава целия процес на работата на „Граждански контрол“ в полза на българските граждани в битката им срещу монополите, местната власт, банковото надмощие, ЧСИ и др. Тя е на 29 години, омъжена е и има 2 деца.

Предаването запазва часа си на излъчване – всеки делничен ден след новините в 16 часа по News7, с повторение на следващия ден след обедната емисия новини по телевизията. Стартът на новата водеща на „Граждански контрол“ по News7 е с тема, посветена на опазването на културното наследство на България. /БЛИЦ

Източник: www.blitz.bg

email
Close

Get Widget