Ангел Славчев: По милион на година получава всеки частен съдебен изпълнител!

Днес град Пирдоп стана част от турнето на политическа партия „България без цензура“ и коалиционните и партньори ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Жителите на града имаха възможност да чуят какво решение за наболелите проблеми в държавата предлагат политиците на коалицията и да се насладят на уникалния спектакъл на Нешка Робева „Площадът“.

„Вчера получих поредното кърваво писмо до нас от човек, чийто живот е съсипан от банките и частните съдебни изпълнители“ започна словото си зам. председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев. Той сподели, че във всеки град пита хората дали имат проблем с финансовите институции и че много рядко получава отрицателен отговор.

„По милион на година получава всеки частен съдебен изпълнител само от такси и всичко това е възможно благодарение на закон, подписан от Татяна Дончева, Сергей Станишев и Делян Пеевски“ добави Ангел Славчев. Той бе категоричен,че хората, които ще сложат  край на безчинствата на банковите институции и ЧСИ-тата, са именно на сцената до него.

„Ние имаме план и той минава през Европейския парламент“ каза още Славчев и заяви, че с встъпването си в длъжност евродепутатите на ББЦ ще изискат независими проверки на всички ЧСИ-та и ЕРП-та. Той призова гражданите на Пирдоп да не остават безучастни в тази борба и на 25 май да ги подкрепят, гласувайки с номер 28 в интегралната бюлетина.

email
Close

Get Widget