Ангел Славчев пусна послание в бутилка по Дунав

Заместник председателят на „България без цензура“ пусна във водите на река Дунав край Лом седем послания в седем бутилки.

Посланието си той написа върху графичния знак на партията – прабългарска розета от Плиска. Тя е звезда със седем лъча и е символ на хармонията, съвършенството и мъдростта. Не е случайно, че на картата на страната знакът е поставен върху Северозападната й част, тъй като този регион се счита за най-бедният у нас. Там именно е необходима най-спешна антикризисна държавна намеса.

„Ще градим, ще обединяваме и ще защитаваме народа си, така както са го правили великите български управници през средните векове.“– заяви Славчев на среща с гражданите на крайдунавския град.

Ангел Славчев адресира своето писмо в бутилка към непознат, наричайки го „свой приятел“. Молбата му към намерилия бутилката е да разкаже на своите близки, семейството, приятели и колеги за намереното писмо, а също и да потърси връзка с него чрез координатите за контакт, които остави като послепис.

„Приятелю, искам да се борим за една достойна и силна България! Искам нашите деца да растат здрави, щастливи и горди! Искам силата на българския дух да се възроди и държавата да възкръсне! Зная, че всичко това звучи гръмко, а за някои може би и наивно, но аз вярвам и ще се боря! Да го направим заедно!?“

IMG_0048

email
Close

Get Widget