„България без цензура“ е партия, която ще работи за нови работни места, за младите, майките, децата, възрастните и хората с увреждания!

Днес политиците от партия „България без цензура“ Николай Бареков, Ангел Славчев, Росен Петров и Калина Крумова посетиха град Малко Търново за да се срещнат с гражданите и кмета на града Илиян Янчев. Те разговаряха с местните хора и обсъдиха надълго и нашироко проблемите в държавата, района и домакинствата на семействата от Малко Търново.

„Градът ни оредява заради незаинтересоваността на държавата и администрацията“, оплака се кмета.Той обясни, че от другата страна на границата в Турция е град Къркларели, който от 20-хиляден, вече е 60-хиляден, защото там се инвестира. „Сега, след като военните ги няма, ние се опитваме да заложим на туризма, но и това се оказва невъзможно.“ Кмета получи думата на, кандидатите за евродепутати, че една от първите им стъпки, когато поемат управлението на държавата ще е да върнат военната служба.

„В едно от нашите села беше направен хотел с 40 места, но ето ти проблем – в него живеят 30 души и не може да се направи канализация и водопровод. Опитахме се да кандидатстваме за пари по Програмата за развитие на селските райони, но получихме отказ, защото трябва да направим така, че в селото в близките години да заживеят 2 000 души, как да стане това?“, попита кметът.„България без цензура“ е партия, която ще работи за нови работни места, за младите, майките, децата, възрастните и хората с увреждания бяха категорични Бареков Славчев и Петров. Те добавиха, че бизнесът също трябва да бъде подкрепен за да може да създава работни места и това ще бъде сериозно заложено в програмата на партията.

На финала на срещата градоначалникът покани своите гости в местния храм „Св. Успение Богородично“ да се черкуват по повод днешния празник – денят, в който православната църква чества паметта на Св. Св. Константин и Елена. В календара на хората от Странджа, където се намира Малко Търново, този ден има особено място, защото на него се играят нестинарски танци.

След емоционалната среща с гражданите на Малко Търново депутатите на „България без цензура“ посетиха град Айтос. Там те бяха посрещнати от кмета Васил Едрев с, който проведоха разговор засягащ благото на морския град. Градоначалникът сподели,че факта че е политически необвързан с ДПС, ГЕРБ и БСП го спъва в дейноста му. „Айтос е град с традиции в спорта и затова много се радвам, че най-накрая излезе партия с толкова ясно и положително отношение към спортните дейности.“ добави Едрев. Той сподели, че градът е пълен с млади хора и семейства и необходимоста от детско отделение на европейско ниво е огромна. “ Знам,че вие сте хората от, които трябва да търся подкрепа не след дълго и затова и вие ще получите моята на 25 май“ довави Васил Едрев.

email
Close

Get Widget