Ангел Славчев: Всички български представители в ЕП трябва да се обединят в една партия наречена „България“

Ангел Славчев: Всички български представители в ЕП трябва да се обединят в една партия наречена „България“

Всички български евродепутати, които отидат в Европейския парламент, трябва да работят за България и за националните интереси на страната ни. Това каза в предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ заместник-председателят на партия „България без цензура“ Ангел Славчев. Според него основните проблеми са свързани с безработицата, земеделието и проблемът с банките, за които държавата в момента не намира решение.

Всички български евродепутати трябва да предоговорят всички мерки в земеделието, тъй като в малките региони хората се оплакват, че градове с население по 10 хиляди души не могат да участват самостоятелно по проекти, уточни Славчев. Според него трябва всичко да бъде предоговорено, за да може малките общини също да имат възможността, предоставена на големите. България има нужда от подкрепата на Европа, за да бъдат разследвани всички електроразпределителни дружества, да се направи пълно разследване на всички частни съдебни изпълнители и да се провери дали има банков картел в страната ни, категоричен беше Ангел Славчев.

Ангел Славчев допълни, че най-големият проблем на хората са банките и частните съдебни изпълнители, както и с фирмите за бързи кредити. „Хората издъхват, нямат работа, нямат доходи, взимали са кредити, които сега не могат да връщат, а държавата и управляващите нехаят за този сериозен проблем“ , каза още Славчев. Според него, когато става въпрос за националния ни интерес, трябва всички български представители в Европейския парламент да се обединят в една партия „България“ и основният приоритет да бъде социалната политика, както в страна ни, така и в цяла Европа.

email
Close

Get Widget