Заклевам се – ще върна достойнството на българите и ще изправим България на крака!

Днес град Карнобат стана част от политическата кампания на коалиция „България без цензура“ ВМРО, ЗНС и Гергьовден, а наред с идеите за промяна, хората имаха възможност да се насладят и на великолепния спектакъл на Нешка Робева „Площадът“. Гражданите топло посрещнаха Николай Бареков, Ангел Славчев, Росен Петров, Калина Крумова и не пропуснаха момента да се запознаят лично с тях, да ги поздравят и снимат. Наред с фотосите навсякъде ги спираха хора, за да споделят вярата си в тяхното дело и тежките битки, които водят всеки ден. „Ние не живеем, ние оцеляваме.“ проплака възрастна жена, докато се здрависваше със заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев.

„Писна ми! Не мога да гледам това повече.“ отсече Славчев от сцената на читалище „Димитър Полянов“. „Обикаляйки държавата надлъж и нашир в последната година, видях и осъзнах в какво са превърнали българския народ тези боклуци в парламента! Иде ми да взема един автомат, да вляза в тяхното скривалище – защото с всички тези барикади те са го превърнали от парламент в скривалище –  и да им потърся сметка.“ заяви Ангел Славчев. Намерението му беше подкрепено с бурни викове и аплодисменти от жителите на Карнобат.

„Боли ме, защото нашите баби и дядовци изградиха тази държава, а трудът им беше безочливо ограбен от политици, банки, електроразпределителни дружества, частни съдебни изпълнители. Наш дълг е да им върнем надеждата, да им върнем внуците, които работят зад границите на България и най-вече да им върнем достойнството.“ добави заместник председателят.

Ангел Славчев беше категоричен, че трябва да се сложи край на всичко това и държавата да бъде върната на хората. „Ние ще се борим за това с цената и на живота си, ако трябва! Не искам децата ни – моите и вашите – да ходят да берат ягоди в Англия, а искам да са успели и горди българи тук. Подкрепяйки ни на 25 май, вие ще дадете шанс на вашите деца да живеят в една по-добра държава. Заклевам се – ще върна достойнството на българите и ще изправим България на крака!“, завърши Славчев.

email
Close

Get Widget