Закон „Справедливост“ слага край на несправедливостите!

Днес град Лом беше поредната спирка от националното турне на политическа партия „България без цензура“ и коалиционните и партньори от ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Обиколката из северозападния край на България е изключително емблематична за партията, тъй като многократно е заявявана ангажираността на ББЦ към най-бедния и слабо развит район в държава.

Именно пред несправедливо ощетените граждани на страната ни, заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев обяви, че на 8 май в Народно събрание ще бъде внесен закон „Справедливост“. Законопроектът, носещ знаково име има за цел да равнопостави банковите институции и частните съдебни изпълнители с техните клиенти – гражданите на България.

На лошите практики на банките и ЧСИ-тата им се вижда краят! И края ще им го сложим именно ние!“ заяви Славчев. „Крайно време беше някой да обърне внимание на този въпрос и да помисли за обикновенния гражданин“ коментираха разпалено хората в залата. Всички присъстващи приветстваха бурно закон „Справедливост“ и заявиха своя категоричен глас с номер 28 в бюлетината на 25 май.

email
Close

Get Widget