Предизборната кампания за предстоящите избори за европейски парламент бе открита в град Пловдив в палата номер 10 на Международния пловдивски панаир. Коалицията „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьорден“ приветстваха повече от 5000 членове, симпатизанти и заинтригувани от предлаганата коалиционна политика граждани и гости на града на тепетата.

Многобройните поддръжници бяха дошли от близо и далеч, за да заявят своята категорична подкрепа към партия ПП „България без цензура“ и нейните коалиционни партьори. На сцената излязоха всички 17 кандидат-депутати от листата за Европейските избори и споделиха своите виждания за развитието на България.

„Какво ни очаква на 25 май? – Победа!“ заяви категорично заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев, с което вдигна публиката на крака. На младежите Славчев обеща повишаване качеството на образование чрез усвояване на еврофондовете и увеличаване на студентските стипендии. Той заяви, че партията ще работи за обвързване на бизнеса със стажантски програми за завършващи студенти, субсидирани от държавата.

„Младите хора трябва да намерят смисъл да се върнат в България, а тези, които са тук, да не се страхуват на раждат своите деца. Нашите баби и дядовци заслужават достоен живот и спокойствие и всички ние заедно ще им го осигурим.“ каза още Ангел Славчев. „Идва нашето време! Идва времето на достойните българи, които ще се борят България да пребъде!“ категоричен бе Славчев.

email
Close

Get Widget