Избраха Ангел Славчев за заместник-председател на ПП „България без цензура“

Заместник-председателите и членовете на Изпълнителния съвет на „България без цензура“ гласуваха делегатите по време на Първата национална конференция на партия „България без цензура“, пише barekov.com. Заместници на лидера на ББЦ Николай Бареков станаха Рада Коджабашева, Ангел Славчев и Росен Петров, а за организационен секретар бе избран Стефан Кенов. Останалите двама заместник-председатели ще бъдат избрани на по-късен етап.

За членове на изпълнителния съвет бяха издигнати лекари, икономисти, юристи, мениджъри, общественици и журналисти. Съставът е балансиран по региони, пол и възраст, а останалите свободни позиции ще бъдат дадени и по заслуги и по региони, обеща Бареков.

Делегатите гласува Изпълнителен съвет в състав: Десислава Балабанова – ръководител на юридическия екип на ББЦ, доц. д-р Христо Бозов – лицето на партията във Варна, ген. Димитър Цветков, Георги Балабанов – който представлява българския бизнес и българските региони, политическият ветеран Васил Василев, Ивелина Йосифова, която свързана с финансите и българските региони.

Членски внос в размер на 2 лв. месечно гласуваха делегатите. Взе се решение и за участие на партия „България без цензура“ в предстоящите европейски избори.

Делегатите гласуваха за политически съюз и сключване на коалиционно споразумение с партиите ВМРО и Земеделски народен съюз. На лидера на ББЦ Николай Бареков беше даден мандат да подпише коалиционно споразумение с двете партии.

Няма да предам доверието, което инвестирахте в мен, готов съм да стигна до край не само за спечелването на властта, но и за начина по който ще сляза от политическата сцена – смятам да го направя по начина, по който влязох – с вашите аплодисменти, каза лидерът на „България бе цензура“ Николай Бареков.

„За първи път в историята на България една партия беше обявена за противник на статуквото преди да се е формирала официално. Победата, която искаме, е за народа и за България. Моля колегите, на които днес гласувахте доверие да застанат до мен в тежките битки, които предстоят и да не се огъват. Поемем ангажимент до началото на нашата кампания за повишаване на самочувствието и националната гордост на българина, която стартира на 17 март да съм подписал споразумението за съюз с ВМРО и ЗНС и да отидем единни и силни на голямата битка. Поклон пред вас, че отделихте от ценното си време за да бъдат тук за добруването на нашата родина. Няма да предам вашето доверие“, каза в заключение Бареков.

Източник: 24chasa.bg

email
Close

Get Widget