Искаме нова група в Европарламента

Нова група в Европейския парламент искат да създадат от „България без цензура“. Това обяви Ангел Славчев от партията на Николай Бареков в „Денят започва“ по БНТ.“Обмисляме нова група в Европарламента – страните от Източния блок или от Балкански регион, както искат да я наречат. Ние идваме, за да променим бъдещето. Тази Източна група ще е от центристки партии“, обясни Славчев.

Критиката към новосъздадената партия не ме притеснява, това показва страх в другите, заяви Ангел Джамбазки от ВМРО . Той обясни, че ВМРО са водили разговори с няколко политически формации. „С другите разговорите приключиха безрезултатно. Остана „България без цензура“, обясни Джамбазки. ВМРО търсили съюзник , за да изпълнят целите си. „Самостоятелното ни явяване на изборите през 2013 г. беше оценено на 2%. Ние се оттеглихме, защото не е морално да сме в коалиция с БСП и ДПС“, обясни Джамбазки.

„България без цензура и МВРО вече се определиха две групи – структурна и идейно политическа, които започват работа и подготовка за изборите. Продължаваме и с преговорите. Говорим за Национална доктрина, която да стане основа за следващите 20-30 години. Идеята ни е да се борим за България. Изправихме се срещу статуквото на прохода“, обяви Славчев. /БЛИЦ

източник: blitz.bg

email
Close

Get Widget