Кръгла маса в парламента за Частните съдебни изпълнители

Днес в град Велико Търново се проведе областно събрание на политическа партия „България без цензура“. На събранието беше избран областен председател на партията за Велико Търново. С единодушен вот Илия Димитров стана областен председател, а за негов заместник беше избран Румен Горанов. Събранието бе водено от заместник – председателя на ББЦ Ангел Славчев, който обяви, че на 14 май ще бъде проведена кръгла маса в парламента, посветена на Частните съдебни изпълнители.

Той сподели, че по време на обиколките из страната е добил пълна представа за това колко наистина голям проблемът на хората с ЧСИ-тата и произволите на банковите институции и приема решаването на този проблем като своя лична кауза. „Само ние имахме смелостта да се изправим срещу дерибейството на банки и ЧСИ-та, за да върнем спокойствието на хората“ каза още Славчев.

Основна негова заслуга е и внесеният преди дни в парламента проектозакон за промяна на Гражданския процесуален кодекс, имащ за цел да внесе равноправие в отношенията банка – клиент. „Операция „Справедливост“ е само част от инициативата, която сме поели срещу всички несправедливости, с които се сблъсква всеки български гражданин.“ добави още заместник председателят на партия „България без цензура“ – Ангел Славчев.

 

 

email
Close

Get Widget