Нашата цел е да работим във ваш интерес

Там, от където преди година тръгнаха протестите срещу енергийните монополи, днес посрещнаха и Ангел Славчев – човека, който продължава да търси правата си и тези на своите сънародници.

В Гоце Делчев Славчев беше приет топло и хората отново разпознаха в него свой защитник и своя надежда. „Изключително много се радвам, че съм отново във вашия град – тук, където само преди година надигнахме заедно глава и се опитахме да дадем едно ново начало за положителна промяна за България“, сподели настоящият заместник председател на на „България без цензура“.

Той припомни също така и за балата тютюн, която е получил миналата година с молба да запали пред Министерство на земеделието в знак на подкрепа за тютюнопроизводителите и продължи с думите „Знам, че вече много са идвали да ви обещават хубави неща… Но, нека ви кажа, Бареков, Славчев, Петров, Джамбазки, Каракачанов и другите представители на партията ще ви покажем с делата си, че наистина ни е грижа за вас! Призовавам ви да гласувате на 25 май! Призовавам ви да ни гласувате доверие, като категорично заявявам, че нашата цел е да работим във ваш интерес! Да живее България!“

email
Close

Get Widget