Ангел Славчев: Ние сме вашите хора!

Днес столицата на северозападна България стана част от националното предизборно турне на политическа партия „България без цензура“. На сцената на драматичен театър „ Владимир Трендафилов“ във Видин своите политически убеждения изказаха кандидатите за евродепутати от северозападния регион Мая Методиева и Десислава Тодорова, които наблегнаха на това, че ще изискват индивидуален план за развитието на техния край поради крайно неблагоприятните условия за живот и развиване на бизнес там.

Заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев на свой ред  прочете писмо, адресирано до него от секретарят на Българската асоциация на пенсионерите Иван Чопразов. Писмото изказва възмущение и разочарование от действащите политици и надежда, че политическа партия „България без цензура“ скоро ще има властовия инструмент, с който да се оправи изкривената социална политика в страната.

Ние сме вашите хора! Славчев, Бареков, Петров ние сме хората, които ще ви върнем достойнството на хора изградили една държава.“ заяви Ангел Славчев пред видинчани. Той допълни, че на 9 май ще бъде внесен законопроект, който ще отреже пипалата на частните съдебни изпълнители. „Операция „Справедливост“ ще промени взаимоотношенията между хората и ЧСИ – тата и всички банкови институции и ще донесе спокойствие на българските граждани“ завърши той.

email
Close

Get Widget