„Няма да ви лъжа, добре знаете каква борба ни предстои на 25 май. Борба, осеяна с много подводни камъни и открити атаки. Но аз искам най-искрено да ви помоля да се борите не само за нашата кауза, а за вас, за вашите деца и за благото на семействата ви.“ С тези думи зам. председателят на България без цензура откри учредителното събрание на „Евромайки“ в град Димитровград, на което за председател на женската организация в града бе избрана Даяна Гочева.

Ангел Славчев призова членовете на организацията да разпространяват без притеснения посланията на ББЦ и Евромайки и да имат самочувствието на дами, които са част от нещо значимо. „Каузите, зад които застава партия ББЦ и женската организация на евромайките, засягат всички нас.“ Безплатното здравеопазване за децата и пенсионерите, увеличаване на майчинските и адекватно отношение към проблемите на децата с увреждания са част от нещата, за които се борят ББЦ и Евромайки.

Ангел Славчев и председателят на Евромайки Калина Крумова поканиха всички свои членове и привърженици, споделящи идеите им, на форума на Евромайки в град Велико Търново на 11 май. На предстоящото събитие ще се обсъждат въпроси, засягащи бременността, раждането и отглеждането на дете, репродуктивните проблеми в семействата, идеи за качествено образование и др.

email
Close

Get Widget