Операция „Справедливост“ е за вас!

Днес в град Бяла Слатина се състоя предизборна среща на кандидатите за евродепутати Николай Бареков, Ангел Славчев, Росен Петров и Рада Коджабашева с местните жители. Срещата се проведе в знаковия за града ресторант „ Малкия Брюксел“ в 15 ч. и продължи с разходка из центъра до офиса на „България без цензура“, където лидерите бяха приветствани с хляб и сол от деца, облечени в народни носии.

На преобладаващо младите хора кандидатите за евродепутати обещаха, че не е далеч моментът, в който в северозападния район на България ще има университет и там младежите ще получават своето образование. Бареков, Славчев и Петров увериха гражданите на Бяла Слатина, че северозападния край е тяхна лична кауза и че ще дадат причина на хората да останат и да създават семействата си именно там.

Зам.-председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев съобщи, че до края на седмицата Операция „Справедливост“, който предвижда равноправие между хората и банките, ще бъде внесен в Народното събрание. „Това дали ще бъде приет зависи само от депутатите, но, съдейки по съдбата на „Чисти ръце“, това едва ли ще се случи!“, смята Славчев.

email
Close

Get Widget