Позволете ни да ви отървем от това дерибейство!

Днес Самоков бе градът, който на свой ред засвидетелства подкрепата си за политическа партия „България без цензура“. Залата на читалище „Отец Паисий“ отново се оказа малка за всички привърженици, дошли да изслушат своите политически лидери и да се насладят на спектакъла на Нешка Робева „Площадът“.

Заместник председателят на партията Ангел Славчев, който сподели за своите далечни корени от Самоков, прие с радост пожеланията от гражданите на града скоро да е народен представител и да допринесе за развитието на техния град.

„Миналата година по това време ние направихме нашето съвременно Априлско въстание. Въстанахме срещу монополите енергетиката и заляхме улиците на България, изказвайки своето недоволство. Сваляйки ГЕРБ от власт, ние разбъркахме манджата на всички.“ заяви Славчев пред аудиторията.

Той упрекна липсата на кураж в управляващите да застанат срещу монополните дружества и беше категоричен, че именно той и колегите му от „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден ще се противопоставят на монопола. За друга своя лична кауза той определи премахването на ЧСИ-тата и заяви, че до дни ще бъде внесен проект за промяна на закона за частните съдебни изпълнители, които Славчев определи като „кръвопийците на българското общество“.

„Знам, че законът „Чисти ръце“, искането за забрана на всички изпълнителни дела на ЧСИ-тата и проектът за промяна на закона за ЧСИ-тата и банките няма да се приемат от сегашните депутати, защото обслужват нечии интереси, но знам кой ще ги приеме. Ние!!! Затова на 25 май дайте своя глас за нас и ни позволете да ви отървем от това дерибейство.“

email
Close

Get Widget