1. Имали нормален човек, който да защитава насилие над каквото и да било?
– според мойте скромни виждания, няма такъв. А още повече да защитава насилие спрямо жени. Обаче няма и нормален човек, който да защитава създаването на трети пол. Тоест освен ТЯ и ТОЙ, ще има и ТО ?! Така, че тази Инстанбулска конвенция, може да я ползват за други цели, но не и за вкарване и признаване на трети пол в нашите ширини. Да не говорим пък за обучение на деца в тези глупости.Гледах им протеста днес и всъщност на него видях много хора, които имат хомосексуална ориентираност, към която аз лично нямам против, но ако си я пазят за в къщи и не я натрапват. Имам много приятели, които предпочитат своя пол, но никой от тях не е натрапчив и не се опитва да се покаже пред целият свят.
2.Протестите за ПИРИН … в мен се борят две неща и търся истината извън това което ни показват. Ясно е като бял ден, че много от зелените организации си изкарват препитанието с проекти свързани изцяло с околната среда. Още по ясно е, че хората от Банско искат да забогатеят..поне те така си мислят. С построяването на втори лифт…туристите няма да се увеличат кой знае колко, може ударно да построят няколко хотелчета….е после ще седят празни, но все пак работа да има. Не зная как ще разширят пистите обаче ? А относно протестите, нещата са прости..от една страна има една общинска група, която казва на хората, как ще станат богати и те за това подскачат, а другата група подтиква хората манипулирайки тезите и преувеличавайки. Хората си мислят, че от Пирин и помен няма да остане. Пирин ще я има много след нас. Моето мнение е,че тук става дума за разпределение на територия и ако ви прави впечатление, нито една от групите не е против правителството. Не говоря за отделните хора..а за групите,които упражняват красноречието си. Та се разпилява една енергия, която може да доведе до евентуални правителствени сривове. Все известен факт, е че така наречените зелени имат общи проекти с всички политически партии, дори хорски мълви твърдят, че през 2009 именно хора от зелените са направили еко програмата на ГЕРБ. Но минало …след Нона Караджова и магаре да сложат за Еко министър ще е по добре.
3.Откриване на Европредседателството – за мен бе изключителна чест да видя лиричния герой Бай Ганьо предрешен като министърпредседател ..един така прегърбен, говорещ с надсмешка…само забрави да извика „Булгар-Булгар“ … речта на Председателя на Народното събрание, Караянчева ме трогна …с каква въздишка прочете листчето пред нея, като, че ли и го бяха дали преди минути…защото ако чете така нещо препрочитано няколко пъти…ще си спестя коментара, че да не се приеме като вербално насилие спрямо определена жена. Поне не беше давала пари за нов тоалет, като Лилито Павлова…Всъщност най-хубаво беше след изказванията. Ансамбъл “ Българе“ и група “ Булгара“.. уникални са и Ви ги препоръчвам за гледане и слушане!
4. Нуждаем се от спешна смяна на политическият „елит’ иначе си заминаваме като нация и държава.. нищо, че сме най-старата държава на континента.

email
Close

Get Widget