„Славчев, ние сме с теб, заедно сме силни !“

„Славчев, ние сме с теб, заедно сме силни !“

„Имаме нужда от вашата подкрепа“, каза заместник председателят на „България без цензура“ Ангел Славчев на гражданите на град Кърджали днес. Той бе посрещнат в залата на Драматично – куклен театър „Димитър Димов“ с плакати, издигнати от негови симпатизанти, на които пишеше: „Славчев, ние сме с теб, заедно сме силни“. „На 25 май имате шанс да се отървете от политическата сган, която вече 25 години се упражнява върху нас.“ каза Славчев.

Заместник председателят сподели, че обикаляйки надлъж и нашир из България рядко вижда усмихнати лица, още по-рядко чува някой да казва,че живее добре и спокойно. “ Това, което ще ви обещая аз, може да го направи само един патриот, а аз вярвам че под крилото на „България без цензура“ сме се обединили точно такива хора. Хора, които истински милеят за родината си!“ допълни Славчев.

„Ние ще управляваме на база на онова, от което се нуждаете. Трябва да върнем нашите приятели от чужбина“, заяви той. „Тези, които дават правата на частните съдебни изпълнители, са дружки със самите тях, затова нашият закон, който трябваше да промени правилата за работата им, беше подкрепен само от двама депутати“, обясни Славчев. „Но след 25-ти, това ще се промени и гаранция за това сте вие.“

„Гласувайки с номер 28 в интегралната бюлетина, вие ни давате не само вашата подкрепа, а и задачата да изхвърлим от управлението и дневния ред на България – Станишев, Борисов, Местан, Кунева и всички подобни на тях политически Франкенщайни.“ завърши Ангел Славчев.

email
Close

Get Widget