Смолян посрещна Ангел Славчев с плакати „Благодарим ти!“

Смолян посрещна Ангел Славчев с плакати „Благодарим ти!“

Плакати с надписи „Операция Справедливост“ и „Ангел Славчев, благодарим Ви!“ издигнаха жителите на Смолян в Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“ в града по време на срещата с представители на коалиция „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“.

Самият зам.-председател на „България без цензура“ Ангел Славчев призна, че се гордее да застане пред жителите на Смолян, защото има заслуга за това, че днес Родопският драматичен театър работи и е допринесъл за решаването на проблема с болницата в Девин.

По времето на ГЕРБ Родопският драматичен театър „Николай Хайтов“ бе закрит и превърнат във филиал на драматичния театър в Пловдив. Именно Ангел Славчев и Николай Бареков подкрепиха връщането му в Смолян. Още миналата година Ангел Славчев и ББЦ застана и зад каузата на родопчани от целия Смолянски регион за възстановяването на болницата в Девин, която обслужва населението на няколко общини и е единственото лечебно заведение в региона.

„Тези, които ни ограбиха, в момента са радетели България да се възроди“, предупреди Славчев, визирайки лицата от старата Тройна коалиция, които продължават да бъдат на политическата сцена. „Те ни докараха до такова положение, че вече хората не вярват на никого, който има волята, вярата и силата да се бори за тази държава“, каза още Славчев и призова: „Съдете ни не по-думите, но по делата!“

Ние сме единствените, които имаме смелостта да се изправим срещу тази мафия в лицето на частните съдебни изпълнители и банките, заяви Славчев по повод внесените от коалицията закони за „Чисти ръце“ и „Операция Справедливост“.

email
Close

Get Widget