Успех за Любомира – младата майка от Благоевград

След седем месеца постоянна подкрепа за положението на безпомощност на младата майка Любомира от Благоевград, която беше и гост в студиото на предаването „Граждански контрол“, докато Ангел Славчев беше водещ, днес вече имаме добри новини. (Можете да гледате цялото издание, посветено на случая на Любомира на страницата на предаването „Граждански контрол“.)

Любомира е една млада жена с малко дете, която се оказва „наследник на банков кредит“ в размер на 70 000 лева след смъртта на баща си. Трогнат от нейния случай и убеден, че може да й помогне, Ангел Славчев се ангажира да да го направи. Тя беше консултирана от Любомир Христов – председател на института за финансови консултанти още по време на гостуването й в предаването на 1 октомври миналата година. Любомира Стаменова е поредното фрапиращо доказателство за безпардонността на частните съдебни изпълнители и банковата система в България. Със съдействието на настоящия заместник председател на „България без цензура“ нейният случай беше поет и от адвокат Евгения Григорова, която да се грижи за интересите на благоевградчанката пред институциите и банковата система.

Към днешна дата и след подкрепата и от страна на Страхил Ангелов от БСП, а така също и роднини и журналисти Любомира е на път да започне работа и малко по малко да подрежда бъдещето – своето и на сина си Даниил. Тя споделя пред вестник „Стандарт“, че след като Ангел Славчев я е свързал с адвокат Григорова, ще изиска всички документи, свързани с кредита, за да може юристката да се запознае с тях. Според младата майка трябва да има някакъв начин да не плаща дълговете на баща си. (Повече информация във вестник „Стандарт“)

email
Close

Get Widget