Чувстваме се отхвърлени от обществото! Докога?

Чувстваме се отхвърлени от обществото! Докога?

Днес в град Варна депутати от политическа партия „България без цензура“ се срещнаха с представители на „Съюз на инвалидите“. Срещата се проведе в офиса на „България без цензура“ в морската столица, а на нея присъстваха председателят на формацията Николай Бареков, зам.-председателите на партията Ангел Славчев, Росен Петров и Рада Коджабашев, както и зам.-председателят на „Евромайки“ Даниела Колева и независимият народен представител Светлин Танчев.

„Ако до третото явяване на ТЕЛК няма промяна в здравословното състояние на даден пациент, той да бъде освободен от задължената периодична оценка от лекарска комисия“ предложиха от съюза на инвалидите. „Постоянното явяване на ТЕЛК е пълно губене на време и средства. Още по време на първите прегледи може да се прецени кой би могъл да се подобри и кой не.“ мотивираха се варненци. Те настояха също за сесиите на ОБС и други обществени форуми да има осигурен специалист – жестомимик, който да превежда разговорите по време на заседанията.

„Защо няма трудова борса за хора в нашето положение?  Аз съм с образование и добри познания в сферата на финансите, но никой не ми дава възможност за работа, само защото съм в това положения“ изказа се младо момче на срещата. „Чувстваме се отхвърлени от обществото“ бяха единодушни хората. До момента държавата бездействаше, но от тук нататък ние ще поемем нещата в свои ръце“ заявиха от „България без цензура“.

Преди официалното закриване на кампанията  за Евроизбори 2014  във Фестивалния комплекс на Варна ,Николай Бареков, Ангел Славчев, Росен Петров и други кандидати от листата на „България без цензура“ се разходиха по главната пешеходна алея на града и предизвикаха силно вълнение у жителите на Варна и гостите на града. „Момче, в тебе ни е надеждата!“ сподели възрастна дама прегръщайки заместник председателят на ББЦ Ангел Славчев. В небето на Варна полетяха 28 балона, символ на изборната победа на коалицията на 25 май.

email
Close

Get Widget