4 общини в област Перник се разделят с ББЦ

Партията на Николай Бареков се руши постоянно и сигурно. Всекидневно с ББЦ се разделят не само с отделни нейни членове – заемали или незаемали постове в структурата, но и цели структури. Поредните 4 общини, които не можаха да търпят повече да бъдат част от лъжите и измамите на ръководството на ББЦ, са от област Перник – Радомир, Земен, Брезник и Ковачевци. Ето го и заявлението: Заявление за напускане на ББЦ от 4 общини в обл. Перник

В изпратеното писмо до медиите техните лидери пишат, че си тръгват поради „дълбокото разочарование от провежданата политика на партията и нейното ръководство“. Те заявяват ясно и категорично, че не желаят да стават маша на болни политически амбиции и че надеждите, с които са влязли в редовете на ПП „България без цензура“ са били напразни и излъгани.

Напускащите ББЦ 4 общини в област Перник не пропускат да отбележат в писмото си, че са следили всичко изговорено относно напускането на Ангел Славчев. „Най-отговорно заявяваме, че господин Славчев бе три пъти по-активен от всички други  ръководни функционери в ББЦ. „, категорични са те.

email
Close

Get Widget