Дари и на хора в нужда помогни

Парите не са мерило за доброта…но пък ще влезнат в нужда на хората които ги нямат.

email

Приятели, днес пуснах  фейсбук инициатива ‘“Дари и на хора в нужда помогни„. Инициативата е насочена към община Елин Пелин в която живея. Предложението е общинските съветници от общината да дарят по една нетна заплата. Със събраните пари, група доброволци ще организираме покупката на продукти от първа необходимост и ще ги дарим на хора в нужда.
Не желая да приканвам хора, като мен, които се опитват да помогнат. Целта не е да дадем ние, целта е обществените избраници да го направят. От нас работата по закупуване, опаковане и разнос…те взимат общински пари, а ние плащаме преки и косвени данъци в тази община. Тоест техните заплати идват от нас. А съвсем друга е темата колко общински съветника имат частен бизнес по край самата община и колко общинска земя са изкупили на безценица във времето назад.

На тези съветници на които тази заплата  им е прехраната, ще се радвам да се включат активно с труд.

Парите не са мерило за доброта…но пък ще влезнат в нужда на хората които ги нямат.

Ангел Славчев
15.12.2017

П.П. До 13,00 ч на 15.12.2017 г само общинският съветник от ВМРО – Богомил Бранков се свърза с мен и обеща другата седмица да дари средствата./ той е съветник за първи път и има частен бизнес, но не е свързан с общинската дейност, за сега няма и сведения да се е облагодетелствал от общинският си пост. Аз му БЛАГОДАРЯ ! /

email
Close

Get Widget