До Г-н Бойко Борисов.
Г-н Борисов, незаконното строителство на завод за преработка на пластмаса в гр. Елин Пелин, част ли е от политиките за които говорите?! Може ли според вас да се строи завод за преработка на пластмаса без да се прави ОВОС ? Законно ли е архитекта, да ти даде рязрешение да строиш склад за безалкохолни напитки, а ти по време на строежа да смениш предназначението и да правиш завод за преработка на пластмаса? Така ли според вас е редно да се строят заводи?
Не ви коря, но питам така ли се случват нещата в най- доброто място за живеене в Европа?
Сигурно няма да ми отговорите….. или някой ще ви каже, че сме от врага и желаем да ви бутаме от власт за това пиша за този проблем. Но да знаете г-н Борисов, че събрахме купища доказателства за нарушения и всички институции ни препращат към други и си мият ръцете с предишните….
Надявам се да стигне до вас, защото ние не сме врага, врага е под вашата постеля и той копае недоворието между власт имащите и обикновените хора като нас.
#бойкоборисов #герб #елинпелин #вмро
П.п. Забравих да спомена, че кмета е от ВМРО и че единствените съветници, които взеха присърце проблема са тези от ГЕРБ, но и те са безпомощни .

С уважение,

Ангел Славчев

email
Close

Get Widget