Перспективно бъдеще на младежите и достойна старост на пенсионерите!

Днес на среща с гражданите в Кюстендил Ангел Славчев – заместник председател на „България без цензура“ заедно с председателя партията Николай Бареков споделиха радостта и възхищението на публиката по време на спектакъла на Нешка Робева „Площадът“.

Преди представлението в речта си Ангел Славчев сподели с присъстващите, че спира да бъде умерен в борбата си с наглите политици. Той призна че битката, която предстои, пред партията и пред него самия, ще бъде жестока. „Перспективното бъдеще на младежите и достойната старост на пенсионерите ще бъдат приоритет за „България без цензура“ и мен“ , сподели Славчев.

„На 25 май заедно да изхвърлим боклука на прехода от парламента!“, призова още той . Отваряйки капака на кофа за боклук, познатият като едно от изявените лица на февруарските протести, ясно показа на симпатизантите си, къде трябва да отидат всички онези, които грабят държавата ден след ден. „Малка е , малка е тази кофа за всички“ подвикваха развълнуваните хора на площада в центъра на Кюстендил.

email

Get Widget